Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kerékcsere közben lophatták meg... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 24.

ImageHazaérve vette észre egy Ford Mondeo tulajdonosa, hogy eltűnt az autó hátsó ülésén tartott kistáskája. A móri férfi végiggondolta az előző órák eseményeit és rájött, valószínű kerékcsere közben lopták meg…

Tovább...
 
Betörtek a Ciszterci Szent István Gimnáziumba Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 23.

ImageBetörtek a székesfehérvári Ciszterci Szent István Gimnáziumba. A helyszínelés vasárnap egész délután tartott. Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy milyen kár érte az intézményt. Az esetre a közelben lakók hívták fel a rendőrség figyelmét, akik tegnap délelőtt zajokat, csörömpölést hallottak az épületből.

Tovább...
 
Felborult egy teherautó Moharakodó közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 23.

ImageKözlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Fehérvárcsurgó és Moharakodó között egy Rába teherautó árokba hajtott, majd az út szélén a jobb oldalára borult. A rakomány nélküli tehergépkocsiból több liter benzin és motorolaj folyt az útra. A sofőrt a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a járművet.

Tovább...
 
Fokozottan ellenőrzik az átkelőhelyek környékét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 19.

ImageSzigorú ellenőrzés-sorozatba kezdenek a gyalogátkelőhelyek környékén parkoló autókat illetően a székesfehérvári rendőrök. Tapasztalataik szerint ugyanis az autósok egy része nem tartja be az ún. ötméteres szabályt…

Tovább...
 
Üzemépület égett Seregélyes-Jánosmajorban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 17.

ImageÉgő üzemcsarnokhoz riasztották a székesfehérvári tűzoltókat tegnap este 20 óra 32 perckor. A jelzés alapján a szolgálatparancsnok II-es fokozatot rendelt el, ennek alapján Székesfehérvárról három gépjárműfecskendő, összesen 18 tűzoltó kezdte meg a vonulást. Seregélyes-Jánosmajorban az üzemcsarnokban polisztirolhab táblák, faanyag és hígítók égtek. Az oltási munkálatok közel négy órán át tartottak.

Tovább...
 
Fejér megyei óvónők "ovi-zsarus" képzése Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 17.

ImageAz idei tanévben már több, mint tízezer kisgyerekhez jutott el Rendőr Robi és Rosszcsont Ricsi és a velük fémjelzett immár országos ovis bűnmegelőzési program. Az Európában is egyedülálló módszer kitalálója, dr. Vörös Ferencné r. alezredes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának kiemelt főelőadója néhány nappal ezelőtt egy tájékoztató, illetve felkészítő előadást tartott a megyei főkapitányságon azon fejér megyei óvodák képviselőinek, akik eddig még nem csatlakoztak a programhoz.

Tovább...
 
Öngyilkosságot követett el az emberöléssel gyanúsított férfi... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 16.

ImageLepedőből tépett csíkokat és azzal kísérelt meg öngyilkosságot elkövetni az a 30 éves csókakői férfi, akit felesége megölésével gyanúsítanak a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói. A férfi a kórházba szállítást követően csütörtökön éjjel meghalt…

Tovább...
 
Menet közben gyulladt ki egy busz a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 16.

ImageTűzesetről érkezett bejelentés a székesfehérvári tűzoltóság ügyeletére vasárnap délben. Bisztricz Anett, a tűzoltóság szóvivője honlapunknak elmondta, hogy Székesfehérváron, a Budai úton, a Halesz parknál egy helyi járatú, gázüzemű autóbusz motortere menet közben kigyulladt. A lángokat a tűzoltók fékezték meg. A gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tűz az utastérbe és a busz tetején lévő gáztartályra nem terjedt át.

Tovább...
 
Testépítők siettek a segítségért kiabáló nőhöz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 12.

ImageNői segélykiáltásokra figyelt fel három férfi, miközben Székesfehérvár, Berényi úton lévő konditeremben edzettek. Később látták, amint egy fiatal nő az ablak rácsaiba kapaszkodik, és úgy kiabál segítségért. Ezt követően még egy puffanást is hallottak. A három férfi egyből felfutott az edzőteremből az utcára, hogy a nő segítségére siessen. Ekkor már látták, hogy egy férfi vonszolja a hóna alatt a fiatalasszonyt, miközben az sikoltozott.

Tovább...
 
"Kerék", a németjuhász kutya szagot fogott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 11.

ImageNyomkövető kutya volt az, aki egy gázolajlopási ügyben szagot fogva elvezette a fehérvári rendőröket az ellopott üzemanyaggal teli kannákhoz. A rutinos nyomozók azonban azokat egyből nem foglalták le, arra számítva, hogy a tettes a lakatlan telekre visszatér a hátrahagyott zsákmányért. Feltételezésük beigazolódott. Így nem sokkal később a tolvaj kezén bilincs kattant.

Tovább...
 
Vigyázat, Traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. május 10.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság májusi traffipax-előjelzésére bizonyára sokan kíváncsiak, így alább közzétesszük a listát. Ne feledjék azonban, hogy nemcsak a megjelölt útszakaszokon találkozhatnak rendőri ellenőrzéssel! Igyekezzenek hát betartani a közlekedési szabályokat – s nemcsak a megszegésért járó büntetés miatt, hanem saját és mások testi épségének, valamint a káresemények elkerülése végett is!

Tovább...
 
<< Első < Előző 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1398 - 1408 / 2096